Wallstickers til de seje drenge

Der er forskel på om man er ved at indrette et pige eller et drengeværelse, pigerne vil gerne have de søde og nuttede og helst i lyserødt, hvorimod drengene helst ser at det er lidt seje wallstickers der kommer op at hænge på et sejt drengeværelse. Nogle drenge er til biler, hvor andre er til superheltene – findes der noget bedre til et drenge værelse end Spiderman, ikke hvis du spørger min dreng – og helst flere af ham. Vi syntes ikke vi ville igang med at tapetsere hele værelset med Spiderman, så vi søgte efter wallstickers drenge på nettet, og fandt da også nogle spændende wallstickers til hans værelse. Det er nok ikke alle der lige får den ide at søge på wallstickers drenge når de er i gang med at indrette et drengeværelse, men de her wallstickers ser nu bedre ud på en hvid væg frem for diverse posters der bliver sat op. Og man kan også sagtens få de wallstickers ned igen uden at ødelægge tapetet eller malingen.

Teenagerdrenge er noget helt andet – de vil nemlig selv bestemme hvad der skal hænge på deres værelser, for de kan godt være flove over deres forældre og deres måde at indrette deres værelser på – så bare et godt råd, lad dem for guds skyld selv vælge deres wallstickers, det giver meget mere ro og tilfredshed, fra de trodsige teenagere.
Mange drenge vælger også små tekster, som de finder seje, og nogle steder, kan man også selv bestemme den tekst og skrifttype man gerne vil have på ens wallstickers, og så er det jo et helt unikt produkt. Nogle af diverse tekster er også sat sammen med et eller andet billede, der siger en et eller andet. Jeg har virkelig brugt lang tid på at finde de helt rigtige tekster og billeder i wallstickers udgaver, og det giver bare et meget lettere og mere elegant look i et værelse eller stue med en wallsticker frem for noget andet. Men det er en smagssag.

Previous Post
Next Post