Bygninger i storbyerne

Jeg ved ikke hvorfor jeg lige kom til at tænke på EU bygningen i Bruxelles da jeg så dette billede

Men da jeg var dernede for mange år siden, lignede EU bygningen virkelig den bygning der ses på billedet, jeg ved ikke om det er den bygning, det var bare ligesom et flash back jeg fik – og som så mange andre flash back fløj tankerne tilbage til den tid jeg var der.
Der er selvfølgelig stor forskel på om man er i en storby i arbejdes øjemed eller om man er der fordi man er på ferie – men selvom det var i arbejdes øjemed, var det gode minder der poppede op.

Eiffeltårnet – Paris by night, er noget man skal opleve mens man lever – og gerne når man er ung og med en man elsker – det er jo de elskendes by, og med god grund. Der er en vis stemning, når man går hen ad de små gader i Paris, hvor Eiffeltårnet er oplyst, Metroen kører oppe over hovedet på en – eller man sidder på en af deres små cafeer.

Previous Post
Next Post