Fest udlejning på Sjælland

Hvor er det dejligt at man kan leje alt fra telt til borde, stole, porcelæn, glas, bestik og så købe diverse udsmykning dertil. Det at man kan holde sin fest udenfor hjemmets fire vægge, gør jo også at man bare kan gå i seng, når festen er slut, og så klare rengøringen dagen efter.
I første omgang var der egentligt kun tale om at leje et fest telt – men da vi opdagede hvad man ellers kunne leje ved sådan en festudlejning – så greb det lige lidt om sig, men det gjorde også tingene meget nemmere for os der skulle holde festen.
Det blev https://festgear.dk/ vi besluttede os for at bruge, de havde simpelthen alt i udlejning til festen på Sjælland, ja, nu bor vi jo på Sjælland, så det var det nemmeste, hvis der ikke lige skulle en broafgift oveni prisen. Vi kunne også have valgt festudlejning i København, men vi valgte den der var tættest på os.

Vores festfelt lignede det der er vist på billedet, også med de runde borde. Jeg kan godt lide at have de runde borde til fester, det gør at man taler mere sammen med dem man sidder sammen med – og så kan man jo altid efter middagen, skifte lidt rundt og tale med andre fra de andre borde – det kræver lidt mere til bordkortene, så man er sikker på at der bliver en god stemning ved alle bordene, men den tager jeg gerne, det syntes jeg også at der er lidt sjovt ved at lave.
Det at der kommer nogen og sætter et festtelt op, sætter bordene op, og jeg selv kun skal stå for borddækning og pynt til festen, gør at jeg kan tage det meget mere med ro, frem for at jeg skulle rydde en stue, sætte borde og stole op, dække bord, pynte op, og dagen efter fjerne det igen, for at sætte de oprindelige ting på plads – ja, min dovenskab længe leve – for det er virkelig nemt at leje det hele et sted og få det leveret og afhentet til bestemte tider, så er der ikke så meget arbejde til mig.

Previous Post
Next Post