Moderne Chaiselong sofa

Så fik jeg mit største ønske opfyldt, jeg fik en sofa hvor hele familien kunne være i – der var nemlig plads til 8 personer, fordi jeg havde valgt en sofa med chaiselong. Selvfølgelig sidder man ikke helt optimalt på chaiselongen, men det gør at vi kan sidde der alle sammen. det jeg mest forbinder med en chaiselong sofa er en sofa hvor man kan sidde med benene oppe og slappe af – nu er vi to der gerne vil sidde med benene oppe og se tv og slappe af, så det blev i mit tilfælde en chaiselong sofa med 2 chaiselonger.
Jeg vidste godt at jeg havde brug for en stor sofa, og det var også en af mine bekendte der havde en af de her chaiselongsofaer som jeg blev helt vild med – så jeg spurgte indt til hvor hun havde købt sin henne.
Jeg fik hjemmesiden https://kollund.dk/dk/moebler/sofaer/chaiselongsofaer/ af hende, og gik hjem for at se om der var en der lige passede ind i mit hjem og til det antal mennesker vi nu engang var. Jeg skal love for at det var nogle flotte chaiselongsofaer der var, både i mørkt stof og lyst stof, både nogle der gik ned til gulvet, og andre hvor der var god luft under – det jeg kalder tunge og lette sofaer.

Vi fik da handlet vores chaiselong sofa, og bestilt den til levering på en bestemt dag, så vi lige kunne nå at få ordnet stuen til vores nye flotte chaiselong sofa. Vi fik smidt de gamle møbler ud, fik malet og så kom dagen hvor sofaen endelig kom.
Det var en super god kvalitet, og så passede farven perfekt ind til vores nymalede stue. Leveringen skete til den aftalte tid, og vi har kun haft en positiv oplevelse med at handle vores chaiselong sofa.
Vi sidder nu begge to og hygger og ser tv – vi sidder perfekt og vi kan endda sidde og holde hånden samtidig med at benene også er oppe på chaiselongerne – den bedste løsning vi længe har truffet, det skulle vi have gjort for mange år siden.

Previous Post
Next Post