Kort over medlemmer og placering i Danmark

Ovenstående billede repræsenterer hele værdikæden i Hub North lige fra rådgivere til producenter. I forhold til den tidligere værdikæde er det nu blevet meget nemmere at navigere rundt og finde netop de virksomheder, der måtte være relevant for dig. Du skal blot klikke på et af ordene i menuen til højre eller på en af tegningerne i billedet, så vil de medlemmer af Hub North, der repræsenterer den del af værdikæden komme frem. God fornøjelse

Baggrund

En gruppe initiativtagere med Aalborg Havn i front fik ideen om at danne et netværk for alle vindmøllevirksomheder i det nordlige Danmark. De undersøgte mulighederne og fandt frem til antallet af virksomheder, der leverer direkte til vindmølleindustrien eller producerer som underleverandører.

Resultatet af undersøgelsen var overraskende og positiv. Det nordlige Danmark har over 80 virksomheder, som mere eller mindre lever af at levere til vindmølleindustrien. Undersøgelsen viste, at det giver god mening at danne et erhvervsnetværk som Hub North.

Synlighed er et nøgleord – også når det gælder vindmølleindustriens mange interessenter. Derfor finder Hub North det vigtigt i profileringen af den nordjyske vindmølleindustri at give omverdenen et fuldstændigt billede af de mange virksomheder, der har berøring med denne industri. Det gælder de første planmæssige streger og visualiseringer og senere produktion og levering af vindmøllens enkelte dele. Lige så vigtig er slutfasen, når opstillingen af en mølle er realiseret og en serviceplan er udarbejdet. Hele processen er vigtig og uundværlig og alle faserne dækkes ind af de forskellige vindmøllevirksomheder i det nordlige Danmark.