MOST Consulting

Morten Straarup, senior konsulent og indehaver af MOST Consulting, har mere end 8 års erfaring inden for offshore. I 2011, efter flere års ansættelse i branchen, tog han springet og etablerede enkeltmands-foretagendet MOST Consulting. Firmaet har siden været med til at opføre flere store havmølleparker både i ind- og udland. MOST Consulting rådgiver bygherrer inden for logistikken i forbindelse med offshore vindprojekter og har de seneste år haft så stor succes, at det har været nødvendigt at ansætte yderligere en konsulent. Faktisk går det så godt, at MOST Consulting igen er på udkig efter nye medarbejdere.

Leger med de tunge drenge i branchen

Skønt offshore vindbranchen endnu er forholdsvis ny og den teknologiske udvikling hele tiden flytter sig, så er MOST Consulting alt andet end en novice på området. Morten Straarup har flere års praktisk erfaring fra olie & gas industrien, hvor han bl.a. har arbejdet ved A.P. Møller Mærsk inden karriereskiftet til Offshore wind. Lars Sørensen, seniorkonsulent i MOST Consulting, har en fortid som Site Manager ved Vestas og har desuden arbejdet ved Siemens Wind Power.

MOST Consulting har de seneste år arbejdet på nogle af verdens største havmølleparker herunder bl.a. Anholt, London Array, Baltic 1 og Baltic 2. Det store branchekendskab og den brede ekspertise gør MOST Consulting til en attraktiv sparringspartner.

Tilbyder rådgivning inden for alle projektets faser

MOST Consulting er eksperter i de tidlige stadier af kontraktforhandlingen, men skiller sig ud fra mange andre konsulentvirksomheder i branchen, idet de også tilbyder hands-on assistance og rådgivning igennem selve opførelsen og komissioneringen af offshore vindparkerne. »Vores indgående kendskab til både kontraktforhandlings- og planlægningsfasen, men også til selve udførslen betyder at vi har øje for de typiske faldgruber og hurtigt kan identificere uhensigtsmæssige kontrakter og procedurer. Det er især essentielt i forhold til at overholde deadlines og budgetter og derved sikre vores kunder value for money!« lyder det fra Morten Straarup.

Du kan læse mere om MOST Consulting HER