LT Automation giver innovative robotløsninger

Rådgivningsfirmaet LT Automation har i særdeleshed haft vind i sejlene siden sin opstart tilbage i 2011. Bestemt ikke på grund af lykketræf eller tilfældigheder, men snarere på grund af mange års erfaring, grundig planlægning og en dybdegående specialist viden om automatiseringsprocesser og robotteknologi. Med Lasse Thomsen i spidsen, hjælper LT Automation virksomheder med at automatisere sin produktion med indførelse af robotteknologi.

Multi-robots_2_high res_clear

Med det enorme drive og engagement som stifter og direktør Lasse Thomsen har lagt i sin virksomhed er det ikke forbavsende, at LT Automation kun 4 år efter sin opstart modtager Initiativ- og Iværksætterprisen 2014 af Dronninglund Sparekasse. ”LT Automation går forrest og viser vejen med nye måder, hvorpå man kan forbedre og fremtidssikre vores sundheds- og velfærdsteknologi”. Sådan lød det fra Dronninglund Sparekasse, da de gav begrundelsen for hvorfor det netop var LT Automation som løb af med prisen.

Vedvarende, ren energi

De miljømæssige udfordringer som vores samfund står over for i fremtiden, har også gjort sit indpas i LT Automation. Der peges på at en automatisering på energiområdet kan føre Danmark tættere på målet om, at 30 procent af vores energi skal komme fra vedvarende energi i år 2020. Men for at en dansk virksomhed kan udnytte teknologien fuldt ud, er det vigtigt at afklare behovene, og det er netop her, at LT Automations erfarne automations- og robotkonsulenter kan bidrage med rådgivning inden for vedvarende energiløsninger.

Konkurrenceevne

Automatisering er nødvendigt for at fastholde produktionen i Danmark, lyder det fra mange eksperter, når der diskuteres hvordan Danmark i fremtiden skal være konkurrencedygtig på det globale marked. Derfor er der mange danske virksomheder, som står overfor udfordringen i at skulle ud og købe netop den robotteknologi, der matcher deres behov. Lasse Thomsen fortæller, at automationsudstyr kan spare virksomheder for tid, ressourcer og lønomkostninger i en produktionsprocess, især hvis implementeringen er gjort korrekt. Derfor understreger han, at en automatisering hos virksomheder ikke kun begrænser sig til robotteknologi, men at det er lige så vigtigt at se på den daglige drift.

Uvillig Råd

Når LT Automation hjælper virksomheder, giver de deres kunder en totalløsning. Det vil sige, at de i samarbejde med kunden afdækker hele arbejdsprocessen fra ide til løsning. Ofte er problemerne hos kunderne, at de simpelthen ikke har det fulde overblik over automatiseringsteknologiens mange muligheder og dertil, hvilke behov virksomheden har, der skal opfyldes. LT Automations store force er her, at de kan tilbyde deres kunder en håndsrækning og give uvillige råd i automatisering af sin produktion med indførelse af robotteknologi. ”Der er mangel på uvildig rådgivning af en konsulent, der ikke er gift med en af leverandørerne” siger Lasse Thomsen, som ligeledes påpeger at de fleste robotleverandører jo selvfølgelig mener, at netop deres produkt er det bedste, hvilket kan gøre det svært for kunden at gennemskue, hvilke løsninger der passer netop dem.

LT Automation giver her 5 huskepunkter som virksomheder kan gøre brug af, når de ønsker at påbegynde en implementering af automations- og robotteknologi.