Klima- og energiminister Lykke Friis besøger Hub North

Klima- og energiminister Lykke Friis
Klima- og energiminister Lykke Friis

Hub North, Erhvervsnetværket for vindmøllevirksomhederne vindmølleindustrien i det nordlige Danmark får fornemt besøg på det første sit netværksmøde onsdag den 9. juni. Klima- og energiminister Lykke Friis har sagt ja til at møde de 29 nordjyske medlems-virksomheder i Hub North samt andre interessenter fra vindmølleindustrien.

Ministeren besøger samme dag en række forskellige virksomheder indenfor energisektoren og holder indlæg for vindmølleaktørerne kl. 12 i Hub North i Aalborg Kongres og Kultur Center. Her finder i øvrigt hele netværksmødet sted.

Flemming Eriksen, som arbejder med at opbygge erhvervsnetværket Hub North, glæder sig over, at Lykke Friis har givet tilsagn om deltagelse i netværksarrangementet d. 9. juni.

– Det betyder meget for hele arbejdet med Hub North netværket, at klima- og energiministeren kommer og giver et indlæg på vores næste netværksmøde. Ministerens prioritering bekræfter, at vi har gang i noget interessant og spændende, som har potentiale til at udvikle sig til noget stort inden for vindmølleindustrien i Nordjylland og resten af landet, siger Flemming Eriksen.

Kig under ”Kommende aktiviteter” for at se hele programmet for netværksmødet.