Hviid & Larsen finder din næste medarbejder

Hviid & Larsens fundament blev skabt d. 1. april 2013 af iværksætterne Anne-Marie Hviid og Anna Larsen. Grundlaget for opstart af egen virksomhed kom fra kendskabet til et reelt behov for individuel og professionel håndtering af virksomhedens vigtigste aktiv – nemlig medarbejderne! Anne-Marie og Anna har en fortid sammen i HR- og rekrutteringsbranchen, hvor de arbejdede sammen i syv år. I dag har de henholdsvis 11 og 24 års erfaring. Deres forskellige baggrunde og kvalifikationer gør, at de er det perfekte match samtidig med, at de er modsætninger som mødes. De er bekendt med deres individuelle stærke og svage sider og har en klar arbejdsfordelingen af opgaver.

Hviid & Larsen samarbejder i dag med en lang række virksomheder i blandt andet disse brancher: industri, handel, administration, medicinal, fødevarer, landbrug, byggeri og energi branchen. De skiller sig ud ved at være et reelt og professionelt alternativ med en anderledes tilgang og fremgangsmåde til håndtering af HR- og rekrutteringsopgaver. De ser hver opgave i nyt lys og har en individuel tilgang til både kandidater og virksomheder – kassetænkning duer ikke. Hviid & Larsen sætter sig ind i mennesketyper og mener, at det er essentielt at være menneskekender og kan håndtere alle slags mennesker. Desuden ønsker Hviid & Larsen at blive en integreret del af deres samarbejdspartners virksomheder for at tilbyde kvalitetsløsninger som holder på lang sigt.

Som eksempel kan samarbejdet med Hydrema nævnes. Hviid og Larsen varetager Hydremas HR-funktion og står for rekruttering af nye medarbejdere. Hviid & Larsen er tilstede på Hydrema hver 14. dag i ca. to timer samt efter behov afhængig af personalesager. Nedenstående er en reference fra Hydremas økonomidirektør, Johnny Larsen:

Vi har haft et strategisk samarbejde med Hviid & Larsen siden 2014 på HR- og Rekrutteringsfunktionen. De har håndteret rekrutteringer til lederstillinger samt rekruttering af kompetenceprofiler til produktionen, og hver gang har vi været yderst tilfredse med kandidaterne, som Hviid & Larsen har præsenteret for os. De formår med deres engagement og forståelse at agere som en del af virksomheden. Senest har de været med til at nedbringe vores fraværsprocent markant i produktionen igennem en kompetent rådgivning og ikke mindst en jordnær og solid tilgang til at håndtere fraværssamtaler med den enkelte medarbejder. Vi anser Hviid & Larsen som en yderst troværdig og professionel samarbejds- og sparringspartner, som er med til at skabe resultater som direkte kan aflæses på bundlinjen.

Hub North case historie pdf.pdf - Adobe Reader