Hub North som succeshistorie i ny bogudgivelse

I Hub North har vi ventet spændt på udgivelsen af Horn Publishing’s ”Destination Denmark”. I ”Destination Denmark” præsenteres mange af de vigtigste virksomheder og organisationer i det danske erhvervsliv samt de teknologiske innovationer og politiske strategier, som har gjort disse virksomheder mulige.

Hub North præsenteres i udgivelsen som en vigtig erhvervsklynge på vindenergi området. Hub North nævnes som en betydningsfuld spiller i forhold til at skabe samarbejde mellem de mange virksomheder, der befinder sig i det nordjyske og det voksende internationale marked. Vi i Hub North er stolte over at kunne figurer som succeshistorie blandt andre spændende danske virksomheder, som ligeledes arbejder hårdt for at skabe udvikling i den danske cleantech branche.

”Destination Denmark” uddeles gratis over hele verden, og vil kunne findes på diverse handelsmesser og konferencer relateret til danske kommercielle aktiviteter. Bogen vil tilmed blive udgivet som e-bog som gør det nemmere for interesserede at hente information om det danske erhvervsliv. Find linket til e-bogen her nedenfor.

destination denmark