slide1

Hub North runder 200 medlemmer

Hub North, har for nylig budt velkommen til medlemsvirksomhed nr. 200. Dermed er medlemstilgangen mere end fordoblet i løbet af det seneste år.

Hub North, har nu bredt sig ud over regionens grænser og tæller i dag en lang række medlemsvirksomheder fra det øvrige Danmark. Det har bl.a. betydet, at medlemstilgangen det seneste år er steget markant.

  • Vi glæder os naturligvis over den store interesse for at deltage i netværket, udveksle viden og erfaringer med andre vindvirksomheder og i øvrigt benytte sig af den rådgivning, vi tilbyder, siger Henrik Wadmann, projektleder i Hub North. – Derudover håber og tror vi, at medlemstallet kan ses som et tegn på, at den danske vindbranche er i vækst og trives godt nok til, at der også er overskud til at fokusere på produktudvikling, udvidelser og innovation.

Nordjylland huser nogle af Danmarks mest innovative og fremsynede vindvirksomheder, men også en kritisk masse af know-how, som bunder i en mangeårig erfaring og et solidt engagement på vindområdet. Det engagement understøttes ikke blot af Hub North, men i høj grad også af bl.a. kommunerne og Aalborg Universitet, som ligger inde med en unik viden om vindenergi, resultatet af mange års forskning og udvikling.