Serman & Tipsmark: Førende leverandør indenfor hydrauliksystemer og hydraulikblokke

Serman og Tipsmark har siden 1994 designet, udviklet og produceret systemløsninger indenfor vindenergi, industri-, marine- og offshore segmentet og har med 21 år på bagen et solidt branchekendskab. Derfor er det ikke overraskende, at de i dag er førende indenfor udvikling og fremstilling af hydraulik- og bloksystemer, som fremstilles til den enkelte kundes behov.

Billede3 Billede2 Billede1


Serman og Tipsmark er nemlig fremme i skoene, når det gælder fremstilling af test og specialudstyr. Selv siger adm. direktør Alex Laursen: ”Mange af vores kunder henvender sig til os, fordi vi kan specialfremstille komplette løsninger efter vores kunders ønsker. Dertil løser vi alle opgaver fra den indledende rådgivning og udvikling til design, konstruktion, produktion, test og levering af hydraulik til alle formål. En profil som fungerer godt for os og for vores kunder, og som har gjort, at vi i dag leverer bredt ind til stort set hele energisektoren. Fokus er dog lagt på hydraulik og styring til fremstillings-, transport-, opsætningsudstyr samt levetidstest af møllerne og komponenterne hertil”.

En del af denne succes skyldes også Serman og Tipsmarks evne til at have skabt et stort netværk af underleverandører, som kan understøtte de enkelte processer: ”Vores produkter skal altid være af topkvalitet, og derfor har vi nøje udvalgt et netværk af underleverandører, som har en høj faglig ekspertise, og som er blandt de førende hydraulikagenturer i verden. Det har gjort, at vi er leveringsdygtige i de fleste typer af komponenter tilpasset til den enkeltes kundes behov”.

Serman & Tipsmark har blandt andet været dybt involveret i designet og bygningen af en stor testbænk til simulering af vindlast på hovedakselen i en komplet nacelle, med hydraulisk kraftpåvirkning på op til 5 M Nm. Hertil kommer et utal af hydrauliksystemer til produktionslinjer, løftegrej, installationsværktøjer, pilegrippere, spil mv. i forbindelse med vindmølleproduktion og installation.

Kvalitet og service er nogle af de vigtigste nøgleord hos Serman og Tipmark og for at leve op til de krav de stiller til sig selv, og for at sikre mest mulig fleksibilitet og en kort leveringstid, har Serman og Tipsmark valgt at have egenproduktion i Danmark som gør, at de let kan skræddersy løsninger til deres kunder. For netop at bevare denne fleksibilitet har Serman og Tipsmark deres egne CNC-maskiner, mekanisk opbygning, malerafdeling, elafdeling samt montage og test.

Blandt Serman og Tipsmarks kundegruppe kan for eksempel nævnes tunge drenge såsom Siemens og Vestas og Hub North medlemmerne Liftra og Bladt. For Serman og Tipmark er det vigtigt hele tiden at have fingeren på pulsen, og en af måderne hvorpå de sørger for at sikre et højt niveau er gennem et bredt netværk af samarbejdspartnere med kompetencer indenfor blandt andet mekaniske strukturer og softwaredesign.

Ønsker du at vide mere omkring Serman og Tipsmark, så klik her: