Rodin Genoff1

Førende ekspert satte fokus på udvikling af forretningsnetværk

Ca. 60 personer mødte d. 23. marts 2015 op ved Aalborg Havn til arrangementet ”Styrk Dit Forretningsnetværk – og få en bedre bundlinje”. Gæsterne blev budt velkommen af Hub North’s projektleder Henrik Wadmann, og dernæst tog Aalborg Kommunes Erhvervschef Tonny Thorup over med et oplæg omkring fremtidige vækstområder i Aalborg Kommune. Men hovedpersonen til dette arrangement var uden tvivl Rodin Genoff, som var rejst hele vejen fra Sydney til Aalborg for at dele ud af hans viden omkring innovativt arbejde med udvikling af netværk.

Genoff er kendt og anerkendt som en af de førende eksperter indenfor regional erhvervsudvikling og rejser rundt i hele verden for at hjælpe virksomheder til vækst. Genoff har i den forbindelse været i Danmark flere gange, heriblandt også Nordjylland, hvor han har arbejdet med en række udvalgte nordjyske virksomheder for at hjælpe dem med at udvikle deres forretning. Oplægget gav de deltagende virksomheder konkrete redskaber til, hvordan de kan udvikle deres forretning ved at se på tværs af forskellige led i deres værdikæde. Som inspiration til at se udover den daglige drift og se frem mod vækst, nævnte Genoff bl.a. virksomheden Conlan, en elektronik virksomhed, som gennem et samarbejde med et led i deres værdikæde formåede at skabe helt nye forretningsområder og derigennem opnåede en 20 % vækststigning.

Hvis du har lyst til at lære mere omkring de konkrete redskaber til at skabe vækst via dit forretningsnetværk, så klik her.

Arrangementet gav derudover de deltagende virksomheder rig mulighed for at netværke med hinanden, hvilket resulterede i en masse livlig snak rundt omkring i lokalet og udveksling af visitkort.

netværk

Netværk3