Bladt Industries indgår milliardordre

Bladt Industries
Bladt Industries

175 fundamenter til første etape af verdens største havvindmøllepark London Array. Sådan lød ordren til Bladt Industries. Virksomheden bød på den og fik den.

Milliardordren er den største i Bladt Industries’ historie og er med til at fastholde virksomhedens position som markedsleder indenfor fundamenter til havvindmøller.

Med underskriften er Bladt Industries også sikker på, at der er arbejde nok til virksomhedens nye millioninvestering i nye valsefaciliteter, som netop er taget i brug.

Havvindmølleparken, London Array, bliver den hidtil største i verden med en samlet kapacitet på 630 MW. Parken vil kunne forsyne 472.000 husstande, når den står færdig 20 km ud for kysten ved Kent og Essex i England.

Bladt Industries har tidligere fabrikeret 91 fundamenter sammen med Aarsleff/Bilfinger Berger i forbindelse med Horns Rev 2 i 2008.

– Vi har udviklet et projektsetup, der effektiviserer processerne i vores projekter og som gør, at vi forbliver attraktive partnere og ser flere af vores kunder komme igen, siger administrerende direktør Peter Rindebæk.

– En ordre af denne størrelse giver en stabil projektafvikling de næste par år, men vi har stadig kapacitet til at servicere nye såvel som eksisterende kunder, siger Bladt-direktøren.