Thomas Kastrup-Larsen

Åbningsreception til delegationsturen blev en succes

Vindmølleinteresserede fra hele verden var i går samlet på Comwell Hvide Hus i Aalborg til åbningsreceptionen for den årlige delegationstur forud for EWEA Offshore 2015.

Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen åbnede receptionen og bød velkommen til de godt 52 danske og udenlandske gæster, som de næste fire dage skal rundt på besøg hos virksomheder, som repræsenterer the top of the pop inden for dansk vindmølle industri. I Nordjylland skal gæsterne blandt andet besøge Bladt Industries, testcenteret i Østerild og Envision Energy, som tester en to-bladet vindmølle på Thyborøn havn.

Til aftenens åbningsreception fik gæsterne mulighed for at møde hinanden for første gang og på trods af kulturelle forskelle blev der talt og netværket livligt ved bordene.

Aftenens arrangement blev afholdt af Hub North, som benyttede lejligheden til at promoverer de nordjyske kompetencer og virksomheder inden for den nordjyske vindmølle industri  og brancheorganisationen Vindmølleindustrien, som står bag selve delegationsturen.