Sander Plast A/S

TB2-DLD

Det er kvaliteten der gør forskellen
Oplev fordelene ved et samarbejde med en moderne virksomhed, der har mere end 70 års erfaring i plastbranchen. Sander Plast A/S er en ordreproducerende plastvirksomhed der udvikler, producerer og leverer ensartet kvalitet og brugbarhed i alle typer af løsninger og opgaver. Deres fokus er på kundernes behov, og målet er altid at skabe effektive løsninger, der virker. De står til rådighed gennem alle faser af en produktion – lige fra idé over færdigt produkt til levering.

Effektiv specialproduktion
I deres produktionshal støber de flere end 1500 forskellige plastemner på i alt 23 produktionslinier. Når det drejer sig om mere specielle produkter og løsninger, fremstiller Sander Plast A/S selv støbeforme på eget formværksted.

Kreativitet
Hos Sander Plast A/S tager de imod enhver udfordring, for med 47 erfarne, innovative og opdaterede medarbejdere er de altid i stand til hurtigt at levere kundespecifikke løsninger og produkter. De hjælper gerne med at udvikle og designe lige netop de løsninger der passer bedst til de slutprodukter, deres kunder efterspørger.

Når du vælger Sander Plast A/S som samarbejdspartner, er du altid tæt på processen. Du kan følge dit produkt i udviklings- og designfasen, du kan nå at foretage ændringer – og dermed sikre, at dit produkt opfylder krav og ønsker.

De arbejder konstant på at optimere de mange forskellige udviklings- og produktionsprocesser, så de kan fastholde kvaliteten samtidig med, at de holder omkostningerne nede. Bl.a. har de forsynet de fleste af deres maskiner med den nyeste robotteknologi. Alle produkter fra Sander A/S bliver leveret direkte til deres kunder – og de sætter en ære i at overholde tidsplanen.

Sander Plast A/S
Industrivej 5-7
9240 Nibe
www.sander-as.dk