Netek IR System A/S

Netek IR System A/S er en virksomhed med kompetencer inden for udvikling og salg af produkter der anvender gas drevet (naturgas, LPG) IR (Infrarød Radiation) teknologi. Netek sælger og producerer såvel skræddersyede som standardiserede IR løsninger som leveres til kunder globalt.

Netek udvikler konstant teknologi og løsninger til den mest optimale opfyldelse af opgaverne med fokus på nøgleområder som reduktion af proces tid, energi optimering og reduktion af emissioner. De leverer løsninger, designet i henhold til kundernes krav og som opbygges af anerkendte kvalitets komponenter.

De blev grundlagt i 1988 på baggrund af leverance af udstyr til træindustrien. Deres produkter er kendte over det meste af Europa, og der er siden grundlæggelsen fremstillet og opsat mere end 700 maskiner til kunder globalt. Netek startede med udviklingen af det nuværende Gasdrevne Infrarøde (IR) tørringssystem i 2000. I 2003 blev det dokumenteret og godkendt af Carl BRO gruppen som et projekt med støtte fra Energisysterelsen. Neteks Gas katalytiske IR tørring giver en række spændende fordele og muligheder for produktionsvirksomheder og udstyrsleverandører der arbejder med tørring og hærdning uanset materiale og branche.

Neteks vision er at sikre deres kunder og samarbejdspartnere optimale IR baserede løsninger ved fortsat udvikling af deres koncepter. Derved sikres grundlaget for en stabil og lønsom virksomhed med et realistisk vækst potentiale som vil sikre Netek en præference position blandt medarbejdere.

 

Netek IR System A/S
Sjællandsvej 22
9500 Hobro
www.netek.dk