Nordjysk Lift A/S

Siden starten har det hele tiden været målet at drive en landsdækkende virksomhed tæt på kunderne. En seriøs og professionel samarbejdspartner for håndværksmestre og entreprenørvirksomheder i hele Danmark. I de seneste 15 år har de kørt efter dette mål, og i dag har de således 12 afdelinger fordelt rundt om i Danmark og på Færøerne.

De er specialister i udlejning af alle former for materiel til byggeriet, såvel små som store kunder. Virksomheden beskæftiger mere end 100 veluddannede medarbejdere, der alle besidder et stort branchekendskab, således at kunderne altid er sikre  på at komme til at arbejde sammen branchens mest professionelle udbyder.

Med landsdækkende bookingsystem og egen vognpark kan de allerede ved første kontakt fastsætte leveringstidspunket af det bestilte materiel.

Hos Nordjysk Lift er det vigtigt for både deres kunde og dem selv, at det rette materiel bliver leveret første gang. Derfor tilbyder de også gratis opmåling og vurdering af opgaverne inden opgaven opstartes. Der tilbydes også aftaler der tilgodeser deres faste kunder, hvor den enkeltes kundes materielbehov er i fokus ved udarbejdelse af samhandelsaftale. På dette grundlag er der basis for gensidigt samarbejde fremadrettet.

De har nu foruden hovedsædet i Hjørring afdelinger i Frederikshavn, Aalborg, Randers, Thisted, Århus, Odense, Hvidovre, Grenå, Vejle og Hillerød. Desuden har de en afdeling på Færøerne.

Nordjysk Lift A/S
Frederikshavnsvej 315
9800 Hjørring
www.nordjysklift.dk