Jens Linde A/S

I midten af 70’erne besluttede Jens Linde sig for at gå et skridt tilbage i leverandør-kæden og startede direkte import fra producenterne, så han kunne levere landsdækkende til grossisterne med bedre priser og nyere produkter.

Som autobranchen udviklede sig, fulgte Jens med og udvidede sortimentet med luftværktøj, specialværktøj og senere ventilation og rensemaskiner bl.a. til industrien. Pladsen blev således for trang og Jens byggede i 1979 på Bødkervej 2, hvor virksomheden ligger indtil 2015. Flere af mærkerne der føres i dag, eksempelvis USAG og AquaClean, har de haft i firmaet siden 80’erne, så de kender produkterne rigtig godt.

I 2005 overtog sønnen, Mikael Linde, firmaet. Han havde tidligere været i firmaet og efter at have arbejdet ved værktøjsproducenten USAG i Italien en årrække, var det et naturligt valg. Men Mikael havde forelsket sig i kvalitetsværktøj, så han havde allerede startet udviklingen af værktøjsmærket Polartools ved siden af. To firmaer var dog i overkanten.

Her kom Claus Andersen ind fra sidelinjen. Claus havde gennem flere år handlet spulerensere hos Jens Linde A/S og var virkelig glad for den behandling, man fik som kunde, uanset hvem han var i kontakt med. Claus fik løbende behov for flere produkter og overvejede, hvordan det kunne løses mest praktisk.

Mikael og Claus blev faktisk hurtigt enige om løsningen: Claus købte Jens Linde A/S i 2011.

Fagligt fokus
Udviklingen fortsætter i virksomheden. Udover den handel der selvfølgelig stadig er med grossisterne, har de fokuseret på at udvikle specialviden på alle fire hovedområder.

Det seneste skridt i udviklingen er opstart af en ny afdeling med fokus på bilindretning, der kan forbedre arbejdsforholdene for brugerne af varebilerne.

Når omgivelserne ændrer sig, skal de som totalleverandør følge med; både i kundernes dagligdag, i lovgivning, teknologisk udvikling og markedets muligheder.

Jens Linde A/S
Bødkervej 2
7100 Vejle
www.jenslinde.dk