Hirtshals El-Motorservice ApS

el-motor

Hirtshals El-Motorservice ApS – Specialfirmaet der beskæftiger sig med alt indenfor el- og elektromekanik.

​Firmaet blev stiftet i 1962 og har altid været kendt for høj kvalitet, ligesom de sætter en ære i, at alle aftaler bliver overholdt. De ved, hvor vigtigt det er for jer, som kunde, at kunne have fuld tillid til, at jeres leverandører overholder alle aftaler og leverer på rette tid og sted.

​De er derfor den foretrukne samarbejdspartner for en lang række værfter, rederier samt indenfor industrien i Danmark samt i udland.

Deres personale kan med meget kort varsel sendes ud på opgaver ombord på f.eks. fartøjer på værfter eller borerigge.

Med en geografisk god placering i Hirtshals og Skagen, så servicerer de offshore og den maritime sektor, både på eget værksted eller hos kunden. De arbejder bl.a. med renovering, fejlfinding, service og vedligehold af generatorer, elmotorer, ventilation, pumper samt skibsinstallationer.

​Hirtshals El-Motorservice ApS tilbyder renovering samt omvikling af vindmøllegeneratorer. Yderst relevant for bl.a. vindmølle-industrien så tilbyder de VPI – en imprægnering med lak, der foregår under vakuum og med et efterfølgende tryk.

​Hirtshals El-Motorservice ApS er IECEx certificeret jf. EN 60079-19. Dvs. de udfører arbejde på bl.a. ATEX-certificeret udstyr i henhold til nævnte standard, som giver retningslinjer for service, reparation og renovering af udstyr, der opererer i eksplosive omgivelser.​ Dette er relevant for offshore men også indenfor træ- og biogasindustrien.

Hirtshals – Skagen El-Motorservice ApS
Cort Adelersvej 2-4
9850 Hirtshals
www.elmotorservice.dk