Shape IT A/S

SHAPE leverer IT løsninger, der udvikler intelligente virksomheder.

SHAPEs intelligente IT løsninger indsamler din virksomheds data og gør den tilgængelig i real time. De udvikler, sælger, leverer og supporterer alt fra standard ERP / NAV baserede og licenserede Microsoft-systemer til deres egne kundespecifikke programmer og webapplikationer. Deres mål er – via tilgængelighed, overblik og intelligente IT løsninger i absolut høj kvalitet – at udvikle især mindre og mellemstore virksomheder og organisationer, så de opnår en nemmere og mere effektiv hverdag.

SHAPE blev oprindeligt stiftet i nordjyske Pandrup den 1. april 2002 af en gruppe erfarne og kompetente IT-medarbejdere – både projektledere, konsulenter og udviklere, som alle tidligere havde arbejdet sammen i flere professionelle sammenhænge.

Siden da har SHAPE haft stor succes med at udvikle intelligente IT løsninger i høj kvalitet til virksomheder landet over, der alle ønsker en nemmere og mere effektiv hverdag. I dag har SHAPE sine aktiviteter tæt på Aalborgs havnefront og tæller nu – ud over en række strategiske partnere, også en stab på i alt 12 dygtige og energiske medarbejdere.

Shape IT A/S
Gasværksvej 44
9000 Aalborg
www.shape-it.dk