Qvist Executive Search

Qvist Executive Search er en partner, der insisterer på et samarbejde, som går længere og leder dybere. Det stærkeste grundlag for udvikling!

De er en landsdækkende headhuntervirksomhed med ekspertise i rekruttering på bestyrelses-, direktions-, funktionschef- og specialistniveau. De har indgående kendskab til stort set alle brancher og funktionsområder inden for danske virksomheder og organisationer.

De har kunder blandt børsnoterede virksomheder, større, mellemstore og mindre virksomheder samt offentlige organisationer. Næsten 90% af kunderne vender tilbage med nye opgaver.

Qvist Executive Search blev i 2004 grundlagt af Flemming Qvist ud fra et stærkt ønske om at udvikle nye serviceydelser inden for Executive Search-området, og således konstant være på forkant med samfundsudviklingen og udviklingen i erhvervslivet. Efter 14 år i branchen, som konsulent, direktør og partner i to af de mest kendte Executive Search firmaer i Danmark, følte Flemming Qvist, at der var et stort behov for nye tilgange og løsninger i branchen. I en nylig kundeundersøgelse bliver Qvist Executive Search kaldt meget nytænkende og forretningsorienteret. De er altid åbne for en uforpligtende dialog.

Qvist Executive Search har et stort netværk af dygtige samarbejdspartnere i udlandet til løsning af internationale rekrutteringsopgaver.

Qvist Executive Search
Nyhavnsgade 9, 3 tv
9000 Aalborg
www.qvist-search.com