LE34 Aalborg

logo

LE34 Aalborg er med sine mere end 200 års historie et af landets ældste landinspektørfirmaer, og er ligeledes landets største med mere end 300 erfarne og højt kvalificerede medarbejder. De skaber resultater gennem dialog og baner vejen for samfundets udvikling inden for ejendomsdannelse, infrastruktur og kommunikation i tæt samarbejde med deres kunder.

Med 25 kontorer i Norden bevarer de deres lokale forankring samtidig med, at de kan udnytte kompetencer og ekspertiser på tværs af geografi.

Deres position i markedet sikrer, at de kan tiltrække de bedste kræfter i branchen og gå forrest i introduktionen af nye, sofistikerede teknologier og metoder.

Kvalitetssikring spiller en central rolle i LE34s arbejde. For at sikre ensartet kvalitet og kontrol er de ISO9001:2008-certificeret. Omdrejningspunktet for ISO-certificeringen er standardiserede kvalitetssikringsprocedurer og arbejdsmetoder bundet sammen i it-systemerne Navision og DocuNote. Deres kvalitetsarbejde er med til at sikre at deres kunder altid får ydelsen til tiden, i højeste kvalitet og til den rigtige pris.

På Aalborg kontoret finder man kompetencer indenfor alle områder, som LE34 dækker, og blandt afdelingslederne i LE34 finder du i Aalborg Mads Hvolby og Arne Kjærsgaard, der er de to daglige ledere af Nellemann Survey, mens Bente Lindstrøm, Morten Dalby, Stefan Overby, Heidi Hedegaard Jørgensen, Knud E. Klausen og Frank E. Kristensen dækker ledelsen af de øvrige forretningsområder.

LE34
Strandvejen 18, 9100 Aalborg
www.le34.dk/aalborg