LT Automation A/S

LT Automation er en automationsvirksomhed der målrettet arbejder med at udvikle, udbrede og implementere intelligente automations- og robotløsninger indenfor bl.a. velfærds- og sundhedssektoren samt fødevare-, vind-, medicinal- og metalindustrien.

Baseret på stærke tekniske kompetencer og 30 års erfaring med industriel automation og robotteknologi implementerer og forbedrer LT Automation fremtidens langsigtede automatiseringsløsninger. Robot-entreprenør Lasse Thomsen er grundlægger og CEO i LT Automation og har arbejdet med automatisering siden 1986. Det vil sige, at de rådgiver, udvikler, implementerer og forbedrer på baggrund af stærke tekniske kompetencer og 30 års erfaring med automatisering og robotteknologi.

Lasse Thomsens ekspertviden, erfaring og netværk skaber i forening med virksomhedens medarbejdere med hver deres speciale og kompetencer en uvurderlig synergi. En synergi der muliggør udviklingen af nye banebrydende teknologier og optimering af processer. En synergi der skaber muligheder for dig.

Deres dør står altid åben på Fåborgvej 15A i Aalborg, og de har altid frisk kaffe på kanden. Går du med overvejelser om eller spørgsmål til automatisering og robotteknologi, er du mere end velkommen, så de kan tage en dialog om dine muligheder.

LT Automation har hovedkontor i Aalborg og er også at finde i det centrale København K. Her har de kontor i den gamle og smukke del af Christianshavn – tæt på stationen og nær Økonomi- og Erhvervsministeriet.

LT Automation A/S
Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Ø
www.lt-automation.dk