Logi Systems ApS

LOGI systems

Logi Systems har siden etableringen i 2012 udført og effektiviseret lagerlogistik og hospitalslogistik. De har mere end 25 års erfaring med udvikling af lager- og logistiksystemer, og den erfaring stiller de til rådighed for dig. De identificerer der konkrete behov og finder den bedste og mest optimale løsning.

Logi Systems ejes og drives af Ole Nielsen, der har mere end 25 års erfaring i logistikbranchen og har siddet i ledende stillinger i en række større virksomheder, heriblandt Rambøll og Univeyor.

Ole Nielsen har desuden været ejer og direktør i LogiConsult ApS, der blev solgt til Rambøll i 2008. Senest kommer han fra en stilling som salgs- og udviklingsdirektør i Qubiqa A/S.

Michael Rasmussen, seniorprojektleder i Logi Systems, har lang og omfattende erfaring med design, projektering og implementering af logistikløsninger. Han har bl.a. arbejdet i 10 år hos Q-Transportmateriel A/S med projektsalg og salgsledelse hos virksomheden, der leverer interne lagre og logistikløsninger til et bredt udvalg af danske og udenlandske virksomheder. Senest kommer han fra en stilling som projektsælger og -leder hos en større dansk robotvirksomhed.


Logi Systems ApS
Klokkestabelen 43
9000 Aalborg
www.logisystems.dk