Kirt-Thomsen ApS

Logo for Kirt•Thomsen

KIRT x THOMSEN er et innovationsbureau, der arbejder med konceptudvikling og visualisering af komplekse idéer og projekter, særligt i R&D-fasen.

Deres mission er at skabe overblik og dermed grundlag for kommunikation, forståelse og beslutningstagen. Deres kunder arbejder med tunge koncepter, der kan være udfordrende at forstå for alle interessenter – ikke mindst beslutningstagere – og KIRT x THOMSEN-visualiseringer hjælper med at holde gang i og udvikle projekterne. Som resultat løftes kvaliteten af de endelige løsninger, mens processen med at få produkterne på markedet accelereres.

KIRT x THOMSEN har været med på en lang række projekter inden for grøn teknologi innovation, bl.a. hos Vestas, Dong Energy og Adwen i vindmøllebranchen. Af egne koncepter står de bag visionsprojektet med luftskibet KNARR Cargo Airship. Konceptet er endnu på tegnebrættet, men KNARR er designet til at kunne fragte hele vindmøller i luften, hvormed den tid, de omkostninger og det CO2-aftryk, som typisk er forbundet med vindmølletransport, kan reduceres.

KIRT x THOMSEN
Gasværksvej 8E
1656 Copenhagen V
www.kirt-thomsen.com
+45 26188776
info@kirt-thomsen.com