SWECO


Sweco planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Deres arbejde resulterer i bæredygtige bygninger, effektiv infrastruktur og adgang til elektricitet og rent drikkevand. Med 14.500 medarbejdere i Europa kan de tilbyde deres kunder de rette kompetencer til ethvert projekt. De løser hvert år opgaver i 70 lande over hele kloden. Sweco er Europas største virksomhed inden for arkitektur- og ingeniørrådgivning med en omsætning på omkring 16 milliarder svenske kroner (1,7 milliarder euro). Virksomheden er noteret på Nasdaq Stockholm.

Sweco planlægger og designer fremtidens byer og samfund
Den fremtid, som for nogen kan virke langt væk, er i høj grad hverdag i Sweco. I øjeblikket arbejder deres rådgivere på indretningen af et nyt hospital der vil tage imod patienter om mindre end fem år. I øjeblikket analyserer deres ingeniører en ny undergrundsbane som vil åbne for passagerer om 10 år. I øjeblikket designer deres arkitekter det der om 15 år vil være en livlig, dynamisk ny bydel. Det er Swecos ansvar at være et skridt foran. De fleste vil opleve resultaterne af vores arbejde i fremtiden.

Sweco er ikke blot førende i Norden – det er også et af Europas største rådgivningsfirmaer inden for bæredygtig byudvikling. Deres 14.500 ingeniører, arkitekter og miljøeksperter planlægger og designer fremtidens byer og samfund.

De løser mindre analyseopgaver og store designopgaver med det samme store engagement og samme anerkendte ekspertise. Sweco udfører titusindvis af opgaver hvert år i omkring 70 lande over hele kloden. Uanset hvilken udfordring, man står over for, kan man regne med, at Sweco kan løse den.

Høj faglighed og bæredygtige løsninger

Projekter i Sweco:
Se hvordan vi løser udfordringerne i nogle af vores igangværende og færdige projekter

Ydelser i Sweco:
Bliv fagligt inspireret og læs mere om vores ydelser i Sweco


Sweco
Sofiendalsvej 94
9200 Aalborg SV
www.sweco.dk