Tranemo Workwear Danmark A/S

Tranemo Workwear har en vision om, at ingen skal skades alvorligt i ulykker, der kunne have været forebygget, eller formindsket med det rigtige arbejdstøj. De stræber efter at gøre arbejdspladserne sikre igennem at lede udviklingen af nye avancerede flammehæmmende løsninger. De bistår også markedet med den bedste rådgivning, om hvordan man kan beskytte sig imod forskellige risici i forhold til arbejdet, hvor der er risiko for strålevarme, flammer, lysbue, smeltet metal, kemikalier og eksplosionsrisiko.

Tranemo Workwear arbejder udelukkende med inherent flammehæmmende metervarer, som ikke kan slides eller vaskes ud af stoffet. Deres kunder finder de først og fremmest indenfor: El og stærkstrøm, metalbearbejdning, støberier, offshore, kemi og svejsere.

Koncernen består af datterselskaber i Storbritannien, Holland, Tyskland, Danmark, Finland og Norge, som tilsammen skaber en af Europas stærkeste salgsorganisationer. Årligt distribuerer koncernen over 600.000 stykker tøj i hele Europa. Hovedkontor og europæisk logistikcenter ligger i Tranemo, Sverige, og største delen af produktionen sker i egne faciliteter i Europa.

Tranemo har arbejdet med høj kvalitet siden 1934.

 

Tranemo Workwear Danmark A/S
Farøvej 4-6
9800 Hjørring
www.tranemo.dk