Sika Danmark A/S

Sika

Sika-koncernen
Sika-koncernen blev grundlagt i 1910 og har sit hovedkontor i Schweiz. Sika er en af verdens førende leverandører af kemiske specialprodukter til bygge- og industriproduktion. Aktiviteterne omfatter systemer, løsninger og produkter til tætning, limning, dæmpning, forstærkning og beskyttelse. Med datterselskaber i 90 lande og omkring 17.000 medarbejdere omsætter koncernen for ca. 5,57 mia. CHF. Sika Danmark A/S blev etableret i 1960 og har i dag tæt på 70 ansatte.

Helhedsløsninger
Den store koncerns innovationskraft i kombination med lokalt nærvær og stærk forankring på det danske marked betyder, at Sika har en styrke ved sammen med deres kunder at kunne udvikle nye og kreative og langsigtede helhedsløsninger, der skaber succes for kunderne. I deres produktsortiment har de betontilsætningsmidler, tætningsmasser, lim, produkter til dæmpning og beskyttelse, specialsystemer til forstærkning af konstruktioner, belægninger til industrigulve samt membraner til tætning og tag.

Kunder
Sika har bl.a. følgende kunder: betonvareindustrien, byggeentreprenører, specialentreprenører, tømmerhandlere, bileftermarkedet, transportsektoren, marineindustrien, inden for udstyr og byggekomponenter samt maskinproducenter. Derudover er mange af deres produkter tilgængelige for den private forbruger hos tømmerhandlere/byggemarkeder. De er kvalitets- og miljøcertificerede ifølge ISO 9001 og ISO 14001.

Sika Danmark A/S
Hirsemarken 5
3520 Farum
www.sika.dk