Scandiloc

Scandiloc er stolte af selv små ting. De ved nemlig, at små ting ofte kan have stor betydning. Det er ikke alle, der kender deres produkter, men de fleste kender betydningen af dem. De ved godt, at de fleste har meget andet at tænke på end hængsler, beslag og fjedre, men de tænker ikke på andet.

Deres dedikation, ekspertise og evne til at løse selv de mest krævende udfordringer har gjort dem til industriens foretrukne leverandør, og deres produkter er i dag udbredte komponenter i sektorer som bl.a. energi, fødevarer, ventilation og transport.

Her testes deres produkter under de vanskeligste forhold døgnet rundt, året rundt. Præcis som det skal være, for det er det, de har bygget dem til. Og det er derfor, de er stolte.

Hos Scandiloc vægter de troværdighed og tillid lige så højt som kvaliteten til deres produkter. Et godt samarbejde sikrer nemlig den rigtige løsning, og derfor er deres mål altid at opbygge gode partnerskaber, hvor du er en naturlig del af processen. Det er i samarbejdet, at i sammen udvikler dem og får vigtige erfaringer, så de kan blive ved med at producere innovative løsninger. Til dig og dansk industri.

Scandiloc
Solvangsvej 15
4681 Herfølge
www.scandiloc.dk