Reinhard Oil

ReinhardOil.dk har mere end 125 års erfaring i rådgivning om smøremidler og 40 år om silicone til professionelle virksomheder.

De er en resultatorienteret dansk handels- og ingeniørvirksomhed, der sælger rådgivning og industrielle kvalitets smøremidler samt smøremidler til auto og rullende materiel. De rådgiver danske industrivirksomheder i effektiv smøring og  vedligehold.  Selskabet har i mere end 125 år været med til at smøre rullende materiel og forbedre kvalitetsbevidste produktionsvirksomheders driftsøkonomi . Det skyldes i al væsentlighed deres individuelle løsninger og tilpassede rådgivning samt anvendelse af kvalitets smøremidlerne North SEa Lubricants Automotive og industrielle smøremidler.

Det er deres målsætning at være kendt for at tilbyde industrien og autosektoren et bredt sortiment af top moderne og  de mest miljøvenlige smøremidler og silicone produkter samt at  kunne løse tekniske problemer til kundernes tilfredshed.

ReinhardOil.dk  er  medlem af  MB, MineralolieBranchen, Brancheforeningen, og har været det siden 1950 læs mere>>

 De er medstifter af MB´s Miljøpulje for spildolie, der administrerer spildolie indsamling hos MB  medlemmernes kunder samt  hos kunderne for de øvrige selskaber som har tilmeldt sig ordningen og betaler pt. 15 øre/liter solgt olie, der genererer spildolie til MBs Miljøpulje. Sidst reguleret per 01-01-2013.

Spildolien bortskaffes med MBs unikke indsamlingsordning på en elegant  måde for en beskeden udgift og i tråd med ønskerne fra EU.

Reinhard Oil
Helleruplund Allé 8
2900 Hellerup
www.reinhardoil.dk