pbang++

pbang++ People Search & Selection er din professionelle samarbejdspartner, når du har brug for kompetente folk til rekruttering & headhunting, jobcoaching, outplacement eller en interesse for jobmuligheder i Grønland.

Matchmaker – Det perfekte match
Rekruttering er ofte en udfordring og at finde den rette kandidat med både de personlige kompetencer og faglige kompetencer, er svært. Det kræver et bredt og kompetent felt af kvalificerede kandidater, og konkurrencen om deres gunst er hård.

Samtidig har en høj procentdel af virksomhedens langsigtede værdiskabelse ofte direkte forbindelse til de menneskelige udfordringer, og derfor har det afgørende betydning, at den rette medarbejdere ansættes – i første hug.

Hos pbang++ hjælper de dig med at finde netop den person, som har de forudsætninger og kompetencer, som din virksomhed har brug for. De gransker og udforsker nøje feltet af kandidater, deres personlige og faglige kompetencer for at præsentere en række oplagte personprofiler, og skabe et jobmatch som opfylder gensidige behov og forventninger. På den måde skabes en dynamisk virksomhedskultur, som kan fortsætte udviklingen i takt med tiden og fremtidens udfordringer.

NETVÆRK, NETVÆRK, NETVÆRK
De benytter sig af et stort og bredt fagligt netværk – for dem er det netværket, der gør forskellen – netværk er det frække ord, som alle taler om og vil ha’. Ved pbang++ har de et stort netværk af både kandidater og virksomheder. Netværksarbejde for dem foregår gennem personer som de stoler på – og som stoler på dem. Mulighederne for både virksomhed og kandidat er store med det rigtige netværk – men det kan både være tidskrævende, omstændigt og endda grænseoverskridende at finde og opbygge. Hos pbang++ har de allerede gjort arbejdet for dig, og kan sætte dig i forbindelse med det helt rigtige netværk – som matcher dig!

pbang++
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst
www.pbang.dk