Pajo Bolte A/S


PAJO-BOLTE A/S er et dansk familieejet firma, som blev etableret i 1993.  Virksomheden ejes af Poul Anker Johansen og sønnen Lars Johansen. PAJO-BOLTE er en fleksibel og stabil samarbejdspartner, der leverer befæstelse som er tilpasset kundernes individuelle behov og ønsker.

De er en veletableret og struktureret virksomhed, med speciale inden for salg og distribution af befæstelse til alle genrer af den danske industri.

De er en dynamisk og fleksibel organisation med en lang historie bag sig, hvilket betyder, at de har meget at tilbyde.

De ser det som deres opgave at gøre deres kunders virksomhed mere lønsom, når de handler med dem. De vil derfor i samarbejde med deres kunder tilpasse samarbejdsformen, således at den svarer til den enkelte kundes behov.

De ser deres medarbejdere som en vigtig ressource, og har derfor et stabilt team med mange års erfaring og know-how, som naturligvis gerne yder en ekstra indsats for at give dig den bedste vejledning og service.

De er i december 2011 blevet certificeret efter: DS/EN ISO 9001:2008, som sikrer at produkterne har været igennem en omfattende kontrol. Det betyder, at deres kunder altid kan regne med, at produkterne lever op til de aftalte kvalitetskrav. For at opnå den høje kvalitet samarbejder de derfor med en række internationale og anerkendte leverandører, der kan efterleve disse krav.

De ser sig selv som et vigtigt led i kundernes forsyningskæde, hvor deres effektive logistik og distribution samt placering er essentiel for en hurtig og præcis levering.
De er bevist om deres ansvar overfor deres kunder, samfundet og de ansatte.

Pajo Bolte A/S
Lupinvej 1
9500 Hobro
www.pajobolte.dk