NTF-Aalborg A/S

Logo

NTF er en dynamisk nichevirksomhed med dygtige medarbejdere.

 • Moderne maskinpark
 • Egne lokaler på 2.800 m2
 • Kernekompetence: Innovativ forarbejdning af kundetilpassede løsninger i rundstål, net og tråd med fokus på industrien
 • Teknisk rådgivning
 • Leveringssikkerhed og kvalitet er en selvfølge
 • Fleksibilitet
 • Serier og individuelle produktioner – uanset styktal

NTF-Aalborg A/S er en af Danmarks førende trådvarefabrikker, etableret i 1995, dynamisk, sund og velkonsolideret nichevirksomhed med en moderne og fleksibel maskinpark. NTF-Aalborg A/S leverer et bredt program af rustfri kundetilpassede løsninger, baseret på en avanceret udnyttelse af tråd og rundstål med fokus på hygiejne, produktionsudstyr, maskinafskærmning og underleverandørarbejde.
Virksomhedens kernekompetence er innovativ udvikling, produktion og markedsføring af et bredt program af trådvarer.

 1. Inventar- og hygiejneprodukter: Omfatter et bredt program af standard produkter, såvel som kundetilpassede løsninger, til indretning af hygiejnesluser og personalerum. Endvidere en del handelsprodukter som komplementere NTF’s egen producerede varer, så som Dyson Airblade, rustfri stål skabe til opbevaring og garderobe, slangeoprullere m.m.
 2. Proces udstyr: Inden for riste/gitre, kurve og ophængsløsninger. Rengøringsvenlige forædlingsgitre, kurve, vogne og lign. til røgning, kogning, pasteurisering, optøning m.m. i fødevare-industrien. Såvel standard- som løsninger der udvikles i samarbejde med kunden.
 3. Maskinafskærmning: De producerer stærke og rengøringsvenlige afskærmningsgitre på fix-mål efter kundespecifikationer i rustfri stål – lige til at montere, samt rustfri modulopbygget afskærmning i rengøringsvenligt og hygiejnisk design til fødevareindustrien, i forskellige standard modul størrelser med døre. I to pris kategorier som High-Line eller Competition-Line.
 4. Underleverandørydelser: NTF er en erfaren underleverandør af færdigvarer og delkomponenter i tråd efter kunde-specifikationer, både rundstål og trådnet i jern og rustfri stål. Udført i pressegitter eller som CNC-punkt- svejsede net samt TIG-svejsning etc. De bukker tråd, 3D-rundstålsbukning er deres kernekompetance, ethvert tænkeligt emne i bukket tråd Ø 3-12 mm produceret på avancerede CNC-anlæg samt trådretning.

Deres mål er at være bedst på:

 • Kvalitet, herunder til enhver tid at kunne leve op til købernes skærpede krav til hygiejne.
 • Leveringssikkerhed, herunder til enhver tid at overholde aftalte leveringstid og samtidig arbejde for at nedbringe den.
 • Value for Money, kunderne skal opleve sammenhæng mellem pris og kvalitet.
 • At tilføre kunderne værdi i form af innovation og teknisk rådgivning.

NTF-Aalborg A/S
Hagensvej 17
9530 Støvring
http://www.ntf.dk