Nortek ApS

Velkommen til NORTEK

Hos NORTEK fokuser de på international vækst, både sammen med deres kunder og leverandører – samtidig arbejder de konstant på udvidelse af produktsortimentet

Alle i NORTEK vil fortsætte deres vej mod toppen som verdens førende systemleverandører indenfor deres felt.

Succesen kalder vi systempartnerskab… Og det er netop bredden, dybden og sammenhængen mellem vores samarbejde, vores produkter og vores tjenester, der gør NORTEK til den værdsatte partner vi er i dag.

Det tætte og personlige netværk, NORTEK har opbygget gennem mere end 20 år indenfor branchen, åbner døre for tjenester rundt om i hele verden. De er kendt for at følge sagen til dørs og leverer gerne den samlede løsning – altid med et stort og tilfreds smil fra både kunder og leverandører.

Tilgængelighed tæller og nedetid koster penge. Bæredygtighed gennem beskyttelsen af ​​mennesker og miljø udelukker kompromiser i kvaliteten af ​​deres arbejde – deres ansvar er vidtrækkende og de tager det altid. Hos dem betyder hver medarbejder noget helt specielt og dennes faglige færdigheder og høje motivation, iværksætteri, teamwork og fortsatte læring er nøgleordene i deres organisation.

Kent Andersen er oprindelig uddannet som maskinarbejder og har, med mange års erfaring indenfor branchen, speciale i engroshandel og distribution. Kent har siddet som både produktchef og indkøbschef i tidligere jobs, hvor han længe har handlet og samarbejdet internationalt. Det har medført en dyb baggrundsviden og ikke mindst et stort internationalt netværk, der er med til at sikre deres kunder en solid partner.

Kim Andersen har en håndværksmæssig uddannelse og har tidligere arbejdet i produktionsorienterede udviklingsafdelinger samt som værkfører med produktions- og kvalitetsansvar i en rørbukkeafdeling. Kim er ofte i marken for at assistere diverse tekniske projekter og sikre sig, deres  kunder får de korrekte komponenter til netop deres opgave. Med Kims tekniske indsigt og erfaring bliver intet efterladt til tilfældighederne.

Det ligger NORTEK på sinde, at de skal køre en fuldservice virksomhed indenfor deres område. Derfor har de også valgt, alle deres spidskompetencer skal være ansat i huset, så de til enhver tid kan dække dine behov indenfor produktkendskab, salg, service, indkøb, uddannelse og ikke mindst logistik, produktion, montering og installation.

Nortek ApS
Tobaksgården 3
8700 Horsens
www.nortek.dk