Lemvigh-Müller A/S

Som Danmarks største stål- og teknikgrossist sørger Lemvigh-Müller hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark.

De har så omfattende en lagerbeholdning og så velsmurt et logistikapparat, at deres kunder kan have fuld tillid til, at de leverer varen på rette sted og til rette tid – hver gang. Faktisk kan de bryste sig af en leveringskvalitet på 99,86 pct. og en leveringssikkerhed på 96,2 pct. For dig som kunde betyder det, at du kan overholde aftalerne med dine kunder og holde flow i din forretning.

Udover at være en effektiv og pålidelig logistikpartner tilbyder Lemvigh-Müller en række andre services og løsninger, som er skræddersyet til at gøre hverdagen så nem og effektiv som mulig for deres kunder. De kan bl.a. hjælpe med indkøbsoptimering, lagerstyring, teknisk support, bearbejdning af stål og metal, projektberegning, certifikathåndtering, fagkurser og produktuddannelse. Kort sagt, som kunde hos Lemvigh-Müller får du frihed til at fokusere på din kerneforretning – de tager sig af resten.

Lemvigh-Müller A/S
Håndværkervej 6
9000 Aalborg
www.lemu.dk