Arbejdsgiverne – Håndværk & Industri

Arbejdsgiverne

Arbejdsgiverne arbejder for fair konkurrence, kvalitet og høj faglighed. Deres medlemsvirksomheder er grundstenen i dansk erhvervsliv – de er innovative, udviklingsparate, og de tager ansvar. De kæmper for bedre vilkår for virksomhederne. For de skal også i fremtiden have konkurrencedygtige producerende virksomheder i Danmark.

Arbejdsgiverne er en arbejdsgiver- og brancheforening for 2200 industri-, maskin-, smede-, el-, og vvs-virksomheder med i alt cirka 16.500 medarbejdere.

De tilbyder vores medlemsvirksomheder en lang række ydelser – juridisk rådgivning, faglig rådgivning og kurser samt tværfaglig rådgivning i forbindelse med økonomi, administration, eksport, medarbejderuddannelse, brancheudvikling m.m.

Arbejdsgiverne har 20 lokale afdelinger fordelt over hele landet.

Indflydelse
Arbejdsgiverne er repræsenteret i en lang række politiske og faglige udvalg, råd og bestyrelser, hvor vi har indflydelse til gavn for vores medlemsvirksomheder. Læs mere her. Du er meget velkommen til at kontakte os for en samlet liste over vores eksterne repræsentation.

Samarbejde
Arbejdsgiverne er den største medlemsorganisation i Håndværksrådet.

De er aktive i flere internationale organisationer, hvor de arbejder for at fremme deres medlemsvirksomheders interesser. Læs mere her.
.

Arbejdsgiverne – Industri + Håndværk 
Magnoliavej 2-4
5250 Odense
www.arbejdsgiverne.dk