Dansk Gummi Industri A/S

Leverandører af gummi og polyurethan
Dansk Gummi Industri A/S udvikler og producerer alle slags valser og formstøbte emner i gummi og polyurethan. Virksomheden har eksisteret i over 100 år, og de har derfor en bundsolid viden om teknisk gummi og massiv polyurethan og materialernes mange styrker og muligheder.

De er underleverandører til en række forskellige industrier der alle har brug for valser i polyurethan eller med gummibelægning og emner i formstøbt gummi, udstanset gummi eller formstøbt polyurethan.

Små og store emner i gummi og polyurethan
Deres produktionsapparat er fleksibelt. Derfor laver de dine gummi og polyurethan produkter i både små og store seriestørrelser der passer til dit behov – ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor.

De laver f.eks. belægninger af gummi og polyurethan på alle typer af valser, hjul, ruller m.m. – og de kan levere dine produkter fra dag til dag.

Udvikler emner i gummi og polyurethan
Du kan både få standardvarer i gummi og specialudviklede emner i gummi og polyurethan.

De tager gerne del i udviklingsprocessen af dine emner, så du får den optimale løsning, der passer præcis til dit behov. De rådgiver og vejleder om valg af materialer og laver beregninger om holdbarhed m.m., men de fremstiller også emner i både gummi og polyurethan på baggrund af dine egne tegninger.

Dansk Gummi Industri A/S
Profilvej 18
6000 Kolding
www.danskgummi.dk