AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S

AAG beskæftiger sig med tekniske gummiprodukter og er i dag én af Danmarks førende leverandører af disse. Med mere end 80 års erfaring og et produktsortiment bestående af 12.000 varenumre dækker AAG behovet for kvalitetsprodukter inden for brancherne transport, marine, byggeri, landbrug, industri og detail.

AAG har et ungt team af medarbejdere som er kendetegnet ved stor gejst, vilje og mod på nye udfordringer. Derudover har de en stor faglig viden om tekniske gummiprodukter, hvilket kommer dig til gode i form af rådgivning og kompetent vejledning. AAG er desuden din forlængede indkøbsafdeling, hvilket skal forstås på den måde, at de skaber kontakt til hele markedet for rågummi for at finde de bedste leverandører både lokalt og internationalt. Leverandør- og forhandlernetværket udvides konstant samtidig med, at de nære relationer til gode eksisterende leverandører og forhandlere fastholdes, hvorved du altid tilbydes det bedste og mest konkurrencedygtige produktprogram. Det faktum, at AAG har hele verden som arbejdsplads, er med til at udvikle dem både fagligt og kulturelt, og det øger samtidig fleksibiliteten og forståelsen for dine ønsker og behov.

AAG adskiller sig fra andre aktører på markedet ved at tilbyde dig både standardløsninger samt individuelle løsninger. Du har mulighed for at kontakte dem og få en standardvare tilsendt med dag til dag levering, eller du kan spørge på et kundetilpasset produkt. Hos AAG lægges der vægt på konstant at være i udvikling, og gennem en klart defineret profil er målsætningen fremover at være fokuseret på helstøbte løsninger, kundefordele og kundespecifikke ønsker og behov. De tydeliggør de væsentlige fordele som gør hverdagen nemmere for dig, og som er unikke for AAG. Det være sig f.eks. fleksibilitet, stor knowhow, innovation & produktudvikling, leveringssikkerhed, pris og konkurrencedygtighed.

AAG – Et navn i forandring
AAG har besluttet, at navnet ”Aalborg Gummivarefabrik” gradvist udfases. De har ikke længere udelukkende et regionalt tilhørsforhold, som navnet ”Aalborg Gummivarefabrik” signalerer. De opererer i stigende grad på det nationale og internationale marked, og det er vigtigt, at der er en sammenhæng mellem deres logo, navn og adfærd. Forandringen betyder selvfølgelig ikke, at der ændres på deres ellers høje standarder. Du er altid garanteret en sikker løsning og et trygt samarbejde med en solid og troværdig samarbejdspartner med ambitioner og højt engagement i alle henseender.

AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S
Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
www.aag-gummi.dk