MarineShaft A/S


MarineShaft omfatter selskaberne MarineShaft A/S, MarineService A/S samt MarineShaft International A/S. Tilsammen beskæftiger de tre virksomheder godt 80 medarbejdere og råder over mere end 9000 m2. værksted/kontor.

Med location på kajen i Hirtshals, Jens Munksvej samt Silvervej betjener MarineShaft  kunder fra hele verden. Selskaberne har samme administration og en organisation med kort beslutningsproces, hvilket gør dem i stand til at træffe hurtige beslutninger og servicere deres kunder bedst og hurtigst muligt. De har egen lastbil og assisterer også deres kunder med logistikdelen.

Opretning med certifikat
De er specialiseret i  klassegodkendt koldretning af propelleraksler og rorstammer. Teknikken er godkendt af alle ledende klasseselskaber og deres unikke teknik er godkendt som en permanent reparation uden anmærkning.  De har et stort lager af klasset stål, og tilbyder nyfremstillinger med kort leveringstid.

De råder over en veluddannet stab af skibsmontører, maskinarbejdere, propellerspecialister, offshore certificerede ogcertifikatsvejsere, som står klar til at løse opgaverne hurtigt og professionelt world wide og udfører bl.a.: Udboring af stævnrør, hæk- og hællejer, rorhorn mv., maskinering af konusser i rorblade, konusser på aksler mv., laser opretningsudstyr samt trækning af aksler. De beskriver deres medarbejdere som deres ”most valued tools”. Deres ekspertise og villighed til at træde til med kort varsel, døgnet rundt, er uvurderlig i en virksomhed som deres.

Varmebehandling
De har mange års erfaring med varmebehandling og udfører varmebehandling for en bred kundegruppe indenfor den tunge industri så som: varmebehandling af lejehus til vindmølleindustrien, kedelrør til elværker, svejste emner maritimt og produktionsrør offshore.

MarineService A/S er ISO 9001:2008 certificeret af Bureau Veritas.
De udfører reparation, service samt nyfremstilling i rustfri stål til industrien, maritimt og offshore. De servicerer slagterier, mejerier og fiskefabrikker, sidstnævnte såvel på land som på fabriksskibe.

De tilbyder levering, montering og service af: RSW anlæg, vakuumanlæg, køle/fryseanlæg, ismaskiner samt Daikin varmepumper.

De er specialiseret i udsyring af vakuum toiletsystemer, ferskvandsrør, centralvarmesystemer, varmevekslere samt køleanlæg på dieselmotorer. I deres ventilationsafdeling løser de alle opgaver indenfor ventilation. De tilbyder projektering, service og montering af: komfortventilation, lav- og højtryksanlæg, ventilationsrens, køkken/kabys emfang, service/servicekontrakter.

MarineShaft A/S
Pier 2
9850 Hirtshals
www.marineshaft.dk