Systemteknik A/S

System Teknik

SystemTeknik har siden etableringen i 1951 udviklet, produceret og serviceret eltavler og automationssystemer til kunder i hele verden og i et bredt udsnit af industrier.

Tiden har givet dem STOR erfaring som de hele tiden udbygger i et tæt samarbejde med deres mange kunder. For dem er det vigtigt at udvikle løsningerne, så der tages hensyn til økonomi, kvalitet og altid levering til tiden.
Deres erfaring retfærdiggør deres tilsagn om at kunne levere alle slags el-tavler og komplette styringssystemer til mange brancher. De leverer på den ene side individuelle systemløsninger, og på den anden side serieproducerede modeller til skarpe priser.

For dem er det vigtigt at udvikle løsningerne, så der tages hensyn til økonomi, kvalitet og altid levering til tiden.

De har i dag en veludbygget og fleksibel automationsafdeling med egne softwarefolk på alle deres lokationer rundt i verden. Opgaverne koordineres på tværs af lokationer og der arbejdes ud fra samme ensartede standard og kvalitet.
Service er en del af deres DNA. De sender deres erfarne og kompetente medarbejdere rundt i hele verden, gennemfører service, ombygninger og opstillinger af el-tavler – onshore såvel som offshore. De tester maksimalafbrydere og foretager spændingskvalitetsmålinger etc.

Gennemtænkt er standard
Når de siger gennemtænkte løsninger, så sætter de samtidig fokus på at sikre deres samarbejdspartnere:

  • Den markedsmæssige korrekte pris ved at producere på den af vore fabrikker der bedst og billigst kan klare opgaven
  • En moderne og fremtidssikret løsning, hvor de udelukkende bruger tavlejern, kapslinger og komponenter fra anerkendte og kvalitetskontrollerede leverandører
  • Og selvfølgelig en løsning der virker i virkeligheden. De tester alt inden afgang fra fabrikken i moderne testfacilliteter, og gerne med deres kunder som aktive medspillere
  • Sidst men ikke mindst, så leverer de altid til aftalt tid. De er fleksible, og kan arbejde med korte og præcise deadlines.

SystemTeknik A/S
Assensvej 2
9220 Aalborg Ø
www.systemteknik.dk