Bladt Industries A/S

Bladt_logo_Original

Bladt Industries er en entreprenørvirksomhed med speciale i store og komplekse stålkonstruktioner. De opererer inden for tre kerneforretningsområder – vind og vedvarende energi, olie og gas energi samt infrastruktur.

Med konstant fokus på effektivitet, leveringstid og kvalitet producerer Bladt Industries en bred vifte af stålkonstruktioner herunder turnkey-løsninger til både on- og offshore projekter. Deres kompetencer omfatter bl.a. fundamenter og transformerstationer til offshore vindmølleprojekter, sugeankre, topsides og jackets til olie- og gasprojekter samt bygninger, broer og havneanlæg til infrastrukturelle projekter.

Deres historie og erfaring rækker tilbage til 1965 og gennem årene har de bidraget med ekspertise, viden og faglighed til en lang række skelsættende og iøjnefaldende projekter verden over. De har bl.a. sat deres aftryk på mange af verdens største vindmølleparker, bidraget til store olie- og gasprojekter både i og uden for Europa og adskillige udfordrende infrastrukturelle projekter i Skandinavien.

Bladt Industries garanterer professionel rådgivning, stærk projektledelse og kompromisløs kvalitet.

Bladt Industries A/S
Nørredybet 1
9220 Aalborg Ø
www.bladt.dk