Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Workshop: Søg penge til din virksomheds fremtid

25. august 2014 @ 8:00 - 17:00

Hub North afholdte i samarbejde med FleksEnergi og Nordddanmarks EU-Kontor d. 21 august en intensiv og konkret workshop med henblik på at skrive konkurrencedygtige ansøgninger tilSMV instrumentet.

Søren Bjerregaard, projektleder i NordDanmarks EU-Kontor var underviser på dagen. Trin for trin vejledte han deltagerne i, hvordan den bedste ansøgning skal udformes for at få del i projektmidlerne under EU-programmet Horizon 2020.

SMV-Instrumentet er Europas særlige værktøj til at booste små- og mellemstore virksomheders vækst og giver i først omgang SMV’er mulighed for at søge op til 372.000 kr. til udvikling af en forretningsplan. Ansøgningerne er mindre omfattende end tidligere. Dette gør arbejdsbyrden mindre, men det stiller også højere krav til den enkelte virksomheds ansøgning. Da fokuspunktet for programmet er virksomhedens forretningsplan, opfordres virksomhederne til at søge puljerne alene eller med en lille partnerkreds.

For yderligere hjælp og vejledning til SMV-Instrumentet, kontakt NordDanmarks EU-kontor Aalborg, Kirsten Ejdum-Bøgh, keb@aalborg.dk.

Deltagerliste
Dagens program

Detaljer

Dato:
25. august 2014
Tidspunkt:
8:00 - 17:00
Begivenhed Kategorier:
,