Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

EU-støtte til innovative projekter

31. marts 2017 @ 8:00 - 12:00

Gratis

Norddanmarks EU kontor, Hub North og House of Energy inviterer nordjyske virksomheder og vidensinstitutioner, inden for energiområdet, til at deltage i et informationsmøde om mulighederne for støttemidler til EU-projekter via Horizon2020 Energiprogrammet.

Der er mange muligheder for at søge EU-støtte, men det kan ofte virke både teknisk og uoverskueligt for en virksomhed, hvis man ikke er vant til at lave EU-projekter. Vi har derfor fået en ekspert på området, Niels Tudor-Vinther, fra NordDanmarks EU-kontor til at komme og fortælle om de konkrete indkaldelser og oversætte dem til forståeligt nordjysk!

Det, at deltage i EU-projekter, kan være til stor gavn for udviklingen af ens virksomhed, hvilket vi vil høre mere om fra Per Fenger, der er direktør i LIFTRA, og som aktivt bruger EU-midler til virksomhedens udviklingsstrategi.

I løbet af dagen er der rig mulighed for at møde andre virksomheder og Aalborg Universitet via mindre pitch sessions og matchmaking, hvilket giver mulighed for sparring, netværk og skabe grobund for nye projekter.

Se programmet her.

Målgrupper for arrangementet:

  • Aktører som overvejer at skrive en EU-ansøgning
  • Virksomheder der ønsker at vide mere om mulighederne for EU-støtte

Tilmelding senest d. 28. marts til
Maria Bernhardson Rosendahl
Projekt Assistent
Telefon: +32 22 82 03 75
Mail: Ndeu1@ndeu.dk

Detaljer

Dato:
31. marts 2017
Tidspunkt:
8:00 - 12:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Hub North/House of Energy

Sted

NOVI 14
Niels Jernes Vej 10
Aalborg, 9220 Danmark
+ Google Map